Outdoor activiteiten in Toscane

Foto van natuur Toscane

Fietsen

Fietsen in Toscane, met je eigen fiets of huur een E-bike in het dorp. Geniet van betoverende landschappen, historie en heerlijk eten. Van glooiende heuvels tot uitdagende bergen, een onvergetelijke fietservaring in het hart van Italië.

Ontdek >
Foto van natuur Toscane

Hiken en Trailrunnen

Hiken of trailrunnen is een onvergetelijke ervaring. De schilderachtige heuvels, wijngaarden en historische dorpjes bieden prachtige tochten. Bovendien maakt het milde klimaat het het hele jaar door mogelijk. Terwijl je de Apennijnen en de kustlijn van de Tyrreense Zee verkent, word je ondergedompeld in de schoonheid van Toscane.

Ontdek >
Historie Toscane

Natuur & Historie

Toscane combineert prachtige natuur en rijke geschiedenis. Verken betoverende landschappen met glooiende heuvels en olijfgaarden. Ontdek historische juweeltjes zoals Lucca , Pietrasanta (waar Michelangelo verbleef en werkte), Florence en Pisa. Daarnaast biedt Toscane een unieke mix van adembenemende natuurlijke omgevingen en historische schatten. Kortom, de regio biedt een onvergetelijke ervaring waar natuurlijke pracht en culturele rijkdom samenkomen.

Ontdek >

Coreglia Antelminelli

Coreglia Antelminelli, een van de Borghi più belli d’Italia (mooiste dorpen), biedt een authentieke Italiaanse ervaring. Geniet van een ontspannen ontbijt en aperitieven in een van de drie café-bars. Op loopafstand vind je supermarktjes, een apotheek, een pinautomaat en restaurants. Verken de natuurpracht rondom het dorp, en de 9e-eeuwse San Martino-kerk. In de zomer zijn er wekelijkse festiviteiten, waaronder Festa della Antico Borgo. Coreglia Antelminelli is dan ook dé uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de ongerepte Toscaanse natuur. Ervaar de charme en ontdek de vele mogelijkheden. Voor onze gasten hebben wij allerlei links naar locaties en activiteiten. Ontdek het dorp!
Coreglia Antelminelli
Coreglia Antelminelli
Coreglia Antelminelli
Coreglia Antelminelli
Coreglia Antelminelli
Coreglia Antelminelli